Moldova, mun. Bălți,
str. Mihai Viteazul 56
Director:  069253740
Manager: 069959756
Director:  info@livadanucilor.md
Manager: viaceslav.parea@mail.ru
Despre noi

Despre noi

Sarcina noastră a fost întotdeauna, este și va oferi celor care doresc plantarea materialului: răsaduri de nuci de soi pentru a crea grădini clasice și productive de nuc. Furnizarea de formare pe baza unor livezi comerciale în țări precum Moldova, Ucraina, Ungaria, SUA, Chile, etc. Consultația producătorilor de nuci pentru a construi facilități de producție pentru prelucrarea și vânzarea de nuc.
NUCI

NUCI

DE CALITATE

DE CALITATE

SUPERIOARĂ

SUPERIOARĂ

LIVADA NUCILOR

Nucul este comoara din ţinuturile Moldovei.

Domenii

Domenii

Soiuri diferite

Soiuri diferite

PUEȚI DE CALITATE

PUEȚI DE CALITATE

ROADĂ BOGATĂ

ROADĂ BOGATĂ

PUEȚI DE NUC

PUEȚI DE NUC

PUEȚI DE NUC

Pomul vieții așa de des este numit copacul de nuc, deoarece de mult timp a hrănit, a restaurat puterea și vindecat pe oameni. Chiar un pumn mic de nuci este un izvor de vitamine şi de bună prevenire a multor boli. Nucile sunt bogate in vitamine, minerale, uleiuri esentiale, acizi organici şi fibre. În ciuda faptului că aproximativ 70 % din nuci este grăsime, cele mai multe dintre aceste grasimi sunt nesăturate și utile.

Omenirea timp de multe secole, ştie despre beneficiile de nucă. Cunoaşte şi foloseşte-l. Dulci si zbârcite nucile va aduce în minte un alt corpul uman: creierul. Chiar și conturul unei nuci amintește de acest organ. O împărțire a nucului în două jumătăți este, de asemenea, similară divizării creierului în emisfera de stânga și dreapta. Similaritatea nu este surprinzătore, nucile se numesc: "hrana pentru creier". Ei au un conținut foarte ridicat de acizi grasi Omega-3, care ajuta la mentinerea funcţiei creierului. Se crede că craniu omului şi coaja nucului se formează mai devreme de cît creierul omului și miezul nucului. 

Despre noi

Un număr mare de servicii, sprijin, învăţare cele mai avansate tehnologii de consultanta 

Facem acest lucru, astfel încât toată lumea poate să crească soiurilor de nuci!

Adresa

mun. Bălți, str. Mihai Viteazul 56

Director:  0692 53 740

Manager: 0699 59 756

Orele de lucru

De deschidere ore pentru restul săptămânii.

Luni-Vineri: 9-00- 18-00

Sâmbătă: 9-00-18-00

Alte informatii

Numai vaccinate, de doi ani, răsaduri de înaltă calitate ale raselor industriale! Precum și consiliere cu privire la plantare, îngrijire și protecție. Educația pe ateliere teoretice și demonstrații în domeniile.

© Site-ul a fost creat de.Colibri-vision.Toate drepturile rezervate.

Căutare

Наш сайт использует cookie - файлы. Это сделано для вашего удобства!
Подробнее